Wist jij dat de omgeving waarin je woon invloed op jouw gezondheid heeft? Wanneer je naast een industrieterrein of een snelweg woont, is het logisch dat je niet bepaald zuivere lucht inademt. Wat nou als je hier iets aan wil doen? Met de Netatmo Healthy Home Coach haal jij een slimme klimaatmonitor bij je in huis. Wat kan deze gadget precies en merk je echt verschil in de luchtkwaliteit wanneer je er eentje in huis haalt? In deze blog lees je alles over de Netatmo Healthy Home Coach.

Hoe ziet de Netatmo Healthy Home Coach eruit?

De Netatmo Healthy Home Coach is een mooi gedesignde gadget. Wanneer je er eentje aanschaft krijg je een cilindervormige staaf inclusief een ingebouwde langwerpige lamp opgestuurd. Door de gadget aan de bovenkant aan te raken activeer je het apparaat. Wanneer je hem aanzet kan je op je smartphone een app downloaden waarmee je de instellingen van de gadget kunt regelen. Wanneer je hem aanzet en de deur uit gaat, kan je nog steeds checken hoe het klimaat in jouw woning is. Naast het klimaat wordt ook het geluid en de warmte in jouw woning gemeten. Je kan instellen dat de app je waarschuwt wanneer er iets afwijkends door de gadget wordt gedetecteerd.

Lees in de app meer over hoe jij een gezond woonklimaat creëert

Wanneer de app gekoppeld aan de Netatmo Healthy Home Coach je een melding geeft, kan je ervoor kiezen om hier meer informatie over te lezen. De app geeft je dan tips om jouw leefklimaat gezonder te maken. Zo dien je er bijvoorbeeld voor te zorgen om een open raam te sluiten omdat er te veel CO2 in huis gemeten wordt. Ook kan het zo zijn dat je juist de luchtvochtigheid dient te verbeteren. Dat kan dan weer door de lucht in jouw huis regelmatig de mogelijkheid te bieden om te verversen.

You may also like

Leave a reply

More in Lifestyle