Wonen

Sfeer in je pand: ja of nee?

Het is belangrijk dat je personeel met veel plezier naar jouw pand komen, maar tegelijkertijd wil je ook dat het niet te gezellig wordt. Hoe projecten inrichten zodat je er perfect tussen in zit, is bijna een kunst. Toch is deze kunst gemakkelijk uit te voeren met de hulp van de volgende tips. Get inspired!

1. Rustige kleuren

Je wil geen drukte creëren op je kantoor. Je muren lijken daar niet veel invloed op te hebben, maar dat is niet helemaal waar. Als jij je muren schildert in hele felle kleuren, zoals geel, rood of roze, zorgt dit voor meer chaos dan wanneer jij kiest voor zachtere kleuren, als beige, wit en zwart. Natuurlijk kun je wel tinten van de drukkere kleuren gebruiken, zolang het maar rust uitstraalt. Zitten er felle kleuren in jouw huisstijl en wil je deze graag laten terugkeren? Dan is het mogelijk dit op subtiele wijze te doen, door accessoires aan te brengen in de kleur van jouw huisstijl.

2. Inspirerend materiaal

Om de werkefficiëntie zo hoog mogelijk te maken, is het belangrijk om een inspirerende omgeving te creëren. Dit doe je op verschillende manieren, bijvoorbeeld door posters en quotes op te hangen door je pand. Hiermee bedoelen we geen afgezaagde quotes die je in de supermarkt kopen kunt, maar pakkende quotes van inspirerende personen. Duik bijvoorbeeld eens in een TED-talk van iemand die relevant is in jouw vakgebied en kijk naar wat deze te zeggen heeft, of vraag een grafisch vormgever iets moois te maken dat bij jouw bedrijf past.

3. Tijd om het gezellig te hebben!

Projectinrichting gaat niet alleen over de inrichting voor efficiënt werk: efficiënt pauze hebben is minstens zo belangrijk. Tijdens je middagpauze krijg je de tijd om je batterij even op te laden. Met projectinrichting spring je hierop in door een eetgelegenheid aan te bieden, of door een comfortabele zitruimte te creëren waarin jouw personeel met elkaar praten kan, of waar ze in beweging kunnen komen. Hierdoor hou je het gezellig, maar zorg je ook voor betere prestaties gedurende de werkuren.

Kato Projecten

Lukt het jou niet zelf om een project zowel sfeervol als efficiënt in te richten? Vraag dan om hulp bij een specialist als Kato Projecten. Zij hebben jarenlange ervaring met projectinrichting en zetten dit ook al te graag in voor jouw pand. Zo presteer je zoals gewenst, binnen no-time. Neem een kijkje op de website en kom er zelf achter! 

You may also like

Leave a reply

More in Wonen