LifestyleMagazinesWonen

5x leukste autobladen voor op vakantie

Op vakantie is het tijd om te ontspannen. Even jouw gedachten leegmaken, een baantje zwemmen in de zee en zo nu en dan een tijdschrift lezen. Zet die chillmodus maar aan! Toch is het voor jouw eigen bestwil prettig dat je niet een enorme stapel met tijdschriften meeneemt. Je moet natuurlijk ook nog ruimte overhouden voor genoeg zwembroeken en souvenirs. Om je een handje te helpen, zetten wij hieronder de vijf leukste autobladen voor je op een rij. 

1 Autoweek

Het grootste autoblad van Nederland is Autoweek. In dit tijdschrift vind je het laatste nieuws over allerlei automerken. Bovendien lees je hier alle ins en outs over autotesten, zodat jij binnen no time een goede auto hebt gevonden. Als je dus op zoek bent naar bijvoorbeeld een nieuwe bedrijfswagen kun je in Autoweek informatie vinden over deze auto, inclusief een overzicht van de prijzen. De juiste bedrijfswagen leasen is nog nooit zo makkelijk geweest.

2 Top Gear

Iedereen is wel bekend met het televisieprogramma Top Gear dat wordt gepresenteerd door Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May. Net als het programma staat ook het tijdschrift vol met humor. Op een leuke manier lees je alles over auto’s en binnen no time heb je dit tijdschrift uit. Ook niet geheel onbelangrijk: als je dit magazine koopt draag je ook nog een steentje bij aan het milieu. Het blad bestaat voor 0,7 procent uit gerecyclede Kleenex-tissues.

3 Autovisie

Ga jij goed op mooie foto’s van auto’s? Dan is het tijdschrift ‘Autovisie’ een pareltje. In dit tijdschrift vind je namelijk de vetste fotografie, de beste autotests en de leukste achtergrondverhalen. Twee keer per maand kun je genieten van dit blad, zodat jij dubbel kan genieten op jouw vakantie. Bovendien is de keuze voor een nieuwe auto die je wil aanschaffen of wil leasen op basis van financial lease snel gemaakt, want met de kritische verhalen over auto’s leer je heel wat.

4 Formule 1

Ben jij liefhebber van de Formule 1? Zoals de naam al doet vermoeden, lees je in dit tijdschrift al het laatste nieuws van de autosport. Ook zal je de mooiste foto’s tegenkomen die zijn gemaakt van de Grand Prix-circuits. Bovendien kun je ook allerlei interviews lezen met de beste coureurs over de hele wereld. Je kunt een proefabonnement nemen op dit blad, maar kopen in het dichtstbijzijnde tankstation kan natuurlijk ook. 

5 ModelAuto

ModelAuto is een leuk blad voor iedereen die modelauto’s spaart. Eigenlijk kun je het zien als een soort hobbyblad. Bovendien worden in ieder magazine een paar modelauto’s uitgelicht die je kunt bewonderen. Dit zal niet alleen gaan om nieuwe modellen, maar ook oude occasions kun je hier vinden. Wellicht staat jouw auto er wel tussen, of word je overgehaald om een bepaalde occasion te kopen of te leasen. Een occasion lease je al heel eenvoudig.

You may also like

Leave a reply

More in Lifestyle