Wachtwoord vergeten Registreren
Zoeken
uitgebreid zoeken

Upload

Literair werk uploaden

Reageren

Reageren en commentaar geven op dit literair werk? Favoriet maken of alle commentaren, reacties en wijzigingen automatisch volgen?

Log dan in.
Zien welk commentaar al gegeven is? Klik dan op 'Toon commentaarvlaggen'

Toon commentaarvlaggen

Het beeld

Kort verhaal
profielfoto
05 mrt 2017
6 reacties
412 keer gelezen
0
Copyrightkeuze:
Volledig copyright

Werk is leesbaar voor:
leden
De auteur heeft er voor gekozen om het werk niet aan iedereen te tonen.

Reacties

08-03-2017 19:36
Beste Espunt, mijn hartklop dreunt bijna door dit verhaal, zo van belang voelde het aan. Het compliment is me dan ook meer dan welkom. De carrière van de vader, zoals ook in het verhaal is aangegeven, is vooral een vluchtweg. Ik ga er nog over nadenken of het uitdiepen hiervan nodig is, of het verhaal hierdoor nog aan kracht kan winnen.
08-03-2017 00:17
Goed verhaal. Aangrijpend.
Vader heeft zijn gezin opgeofferd voor zijn carriere. Dat aspect komt wat minder tot uiting. Er is alleen een hufterige baas. Waarom was die carriere zo belangrijk?
07-03-2017 20:47
Beste Georges, jouw reactie is interessant en geeft te denken, maar van scenario's schrijven heb ik geen verstand, al ben ik wel een filmliefhebber (van de "kwaliteitsfilm"). Ik denk dat het scenario de blauwdruk is van een film en het lijkt mij qua observatie precisiewerk, veel verder gaat mijn kennis niet. Verdieping hieromtrent is nodig. En dan nog: een scenario blijft altijd "hinkelen" als er geen film van wordt gemaakt, want wat is een scenario waard zonder film? Een verhaal moet op zichzelf kunnen staan (misschien een scenario van kwaliteit ook), dat gaat bij een scenario moeilijk. Nog een vraag: waarom lijkt juist dit verhaal op een scenario? Verder erg bedankt voor de vlaggen: als ik tijd heb ga ik ze verwerken.
Groet,
Erik
07-03-2017 00:16
Er schuilt een scenarioschrijver in jou. Enkele suggesties bij de vlaggetjes. Groet.
06-03-2017 21:16
Goerges, bedankt dat je me hebt gewezen op een aantal domme fouten.
06-03-2017 01:16
Dat moet ik eens rustig lezen. Nu is het te laat daarvoor. Alvast een paar vlagjes.
Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door
Volg ons via