Wachtwoord vergeten Registreren
Zoeken
uitgebreid zoeken

Literairwerk.nl stopt eind maart 2018

20 januari 2018

Na acht jaar stopt Literairwerk.nl ermee: het budget raakt op en het blijkt steeds lastiger om vrijwillige redacteuren te vinden. De site blijft nog tot eind maart 2018 online.

Slotevenement 18 februari 2018
Op zondagmiddag 18 februari is de prijsuitreiking van de schrijfwedstrijd 'vieze liedjes' in Museum Speelklok in Utrecht. De prijsuitreiking zal tevens het slotevenement zijn van Literairwerk.nl.

We kijken terug op inspirerende jaren met leuke schrijvers en leuke samenwerkingspartners, daarom maken we van het slotevenement een feestelijke bijeenkomst waarin we een aantal hoogtepunten presenteren. We hopen dat iedereen die de afgelopen jaren bij Literairwerk.nl betrokken is geweest, erbij zal zijn.

Bewaren van verhalen en reacties
Na 31 maart 2018 is www.literairwerk.nl niet meer toegankelijk. Wil je teksten, reacties of contacten bewaren? Kopieer deze dan tijdig van de site en sla ze op.

Pleisters op de wonde
Tot slot bieden we enkele ‘overlevingstips’ voor na Literairwerk.nl.

Vriendschappelijke korting op schrijfcursus
Editio biedt geregistreerde leden van www.literairwerk.nl 15% vriendschappelijke korting op een willekeurige cursus naar keuze. Heb je onze nieuwsbrief ontvangen? Dan vind je daarin de kortingscode. Ontvang je geen nieuwsbrief maar ben je wel geregistreerd lid van onze site? Stuur dan een mail naar info@literairwerk.nl om de code op te vragen. De actie is geldig t/m 31 maart 2018.

Toevlucht bij samenwerkingspartners
Voor cursussen, schrijfsites, tijdschriften, literaire wandelingen of andere evenementen kun je ook in de toekomst terecht bij onze samenwerkingspartners.

We danken iedereen voor zijn bijdrage aan Literairwerk.nl!

Lees meer over de prijsuitreiking en het slotevenement op 18 februari 2018

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door
Volg ons via