Wachtwoord vergeten Registreren
Zoeken
uitgebreid zoeken

Upload

Literair werk uploaden

Koop bloeiend werk

Onze publicaties bestaan uit e-tijdschriften, e-boeken en gebonden boeken. Je kunt ze hier inzien en bestellen.


Boek Literair [werk]

'Het lustrumboek is prachtig: het overtrof mijn verwachting!' 

'Goeie Genade, wat een schitterend boek zeg! Ik ben er helemaal stil van...'

'Het is een sieraad op tafel. Echt!'

'Prachtig boek. De liefde voor Literair Werk spat er vanaf.'

Het fraaie gebonden boek Literair [werk] is een afwisselend ‘koffietafelboek’ met verhalen, illustraties, fotografisch werk, filmbeelden en een snufje poëzie: het beste van vijf jaar Literairwerk.nl. Met dit boek laat de redactie zien dat ze verder kijkt dan tekst alleen en ook andere kunstvormen opzoekt, bijvoorbeeld in de multimediale specials Expeditie [werk], waarvan er inmiddels drie zijn verschenen. De beeldende kunst uit deze specials – die digitaal worden uitgegeven op het platform https://medium.com/@literairwerk – verschijnen nu voor het eerst in druk en maken van het lustrumboek behalve een leesboek ook een prachtig kijkboek.

Bekijk het e-boek GRATIS

Bestel als p-boek (gebonden, 172 pagina's): € 39,50
NB: snelle levering: maak € 39,50 + € 6,95 verzendkosten over op Triodos-bankrekening NL30 TRIO 0390 4795 94 ten name van Stichting [werk] te Amsterdam onder vermelding van 'koffietafelboek' en mail je adres naar info@literairwerk.nl. Verzending binnen enkele werkdagen na ontvangst betaling.


Boekenweek 2015: Zin en waanzin

Met het winnende verhaal van de schrijfwedstrijd Zin en waanzin: 'Vrolijk knallen de bomvesten' van Rob Verschuren. Daarnaast verhalen van Marjon Zomer, Gert-Jan van den Bemd, Michelle van der Kind, Jan P. Meijers, Anke van der Kind, Ramon Martensen, Michelle van Dijk, Bianca Nederlof, Tink, Eric Steiner & Co, Henk-Jan Klein Ikkink, Desmond, Karien Gommers, Herman Loos en Jeroen van Goor.

Download Zin en waanzin (ePub) GRATIS

Download Zin en waanzin (pdf) GRATIS

Bestel als p-boek (gebonden, 96 pagina's): € 12,50

 

Boekenweek 2014: Ben even weg

Met het winnende verhaal van de schrijfwedstrijd Ben even weg: 'Test een, twee, drie' van Kyra Bax-de Kruif. Daarnaast werk van Miranda de Haan, Sjoerd Bosgra, Han Knols, Jan Costers, Marcel de Laat, E. Driever, MGS Siemes, Hadeke, Tom Schoonbaert, Henrieke Koelewijn, Ronald de Hoogh, Joris De Brucker, Steven van den Heuvel, Desmond Alosha, Jan P. Meijers en Rob Verschuren

Download Ben even weg (ePub) GRATIS

 

 

Boekenweek 2013: Gouden tijden, zwarte bladzijden

Met het winnende verhaal van de schrijfwedstrijd Gouden Tijden, Zwarte Bladzijden 'De Kleine Prins, een oude kattenbak en afgebladderde nagellak' van Ramon Martensen. Daarnaast werk van Gerard Scharn, Marco van Houwelingen, Dominique De Groen, Bob Vanden Broeck, Eleanor Dachr, Ineke Fritz, Hadeke, Marcel de Laat, Emile den Tex, Eugene Ammann, Christa Blokhuis, Eddie Ram, Bart van Eck en Esa Denaux.

Download Gouden tijden, zwarte bladzijden (pdf) GRATIS

Download Gouden tijden, zwarte bladzijden (ePub) GRATIS

 


Nummer 5 Literair e-tijdschrift [werk]

Nummer 5 van Literair e-tijdschrift [werk] is verschenen in september 2012.

Met het winnende verhaal van de Lowlands-schrijfwedstrijd 'Madeliefje' van Michelle Brouwer. Daarnaast werk van Roelof ten Napel, Koen-Machiel van de Wetering, Rob Verschuren, David Bogaers, Peter Minten, N. Bene, David Veldman, Marco van Houwelingen en Elmer de Gruijl.

Download Literair e-tijdschrift [werk] nummer 5 (pdf) GRATIS

Download Literair e-tijdschrift [werk] nummer 5 (epub) GRATIS


Nummer 4 Literair e-tijdschrift [werk]: Vriendschap en andere ongemakken (special)

Nummer 4 van Literair e-tijdschrift [werk] is verschenen in mei 2012.

Met het winnende verhaal van de schrijfwedstrijd Vriendschap en andere ongemakken: 'Terug tot Zanger Rob' van Marcel de Laat. Daarnaast verhalen van De Heer Bill, Peter Cnops, Jantina Eppinga, Derk Fangman, Pauline Genee, Linda Mulders, Roelof ten Napel, Jolanda Oudijk en een gedicht van Sophie Velthuizen.

Download Literair e-tijdschrift [werk] nummer 4 (pdf) GRATIS

Download Literair e-tijdschrift [werk] nummer 4 (epub) GRATIS


Nummer 3 Literair e-tijdschrift [werk]

Nummer 3 van Literair e-tijdschrift [werk] is uitgegeven in december 2011.

Met een strip van Amanda Majoor en verhalen en gedichten van: Joris De Brucker, David Bogaers, Ramon Martensen, Albert Meijer, Roelof ten Napel, R. DuBois en Saraya van der Kamp.

Koop Literair e-tijdschrift [werk] nummer 3 (ePub en pdf)


Nummer 2 Literair e-tijdschrift [werk]

Nummer 2 van Literair e-tijdschrift [werk] is uitgegeven in september 2011.

Met een beeldverhaal van Albo Helm en verhalen en gedichten van: Amies, Ruben van den Brink, Patricia Emondt, Tiemen Hiemstra, Ben Huizinga, Jelmer van Lenteren, Albert Meijer, Roelof ten Napel en Thijs Peters.

Koop Literair e-tijdschrift [werk] nummer 2 (ePub en pdf)


Nummer 1 Literair e-tijdschrift [werk]

Nummer 1 van Literair e-tijdschrift [werk] is uitgegeven in mei 2011. De cover en backcover in de pdf-versie zijn voorzien van bewegende beelden en zelfs een klein beetje geluid.

Met verhalen en gedichten van Amies, Alette van Bentum, Annuit Coeptis, Ben Huizinga, Marc van de Kamp, Danja Raven, Sophie Velthuizen, Peter-Jan Vermeij, Marianne van Waterschoot en Cilja Zuyderwyk.

Koop Literair e-tijdschrift [werk] nummer 1 (ePub en pdf)


Nulnummer Literair e-tijdschrift [werk]

Het nulnummer van Literair e-tijdschrift [werk] is uitgegeven in januari 2011. Hierin lees je het beste werk dat tot dan toe op Literairwerk.nl tot wasdom is gekomen.

Met verhalen en gedichten van: Eva Kelder, Kate S. Kuipers, Gerty Moustaqir, Joosje Peters, Tijl Rood, Koen-Machiel van de Wetering, Cilja Zuyderwyk en Jan Zwaaneveld.

Koop Literair e-tijdschrift [werk] nummer 0 (ePub en pdf)

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door
Volg ons via