Wachtwoord vergeten Registreren
Zoeken
uitgebreid zoeken

Upload

Literair werk uploaden

Disclaimer

1. Deelnemers gebruiken de site Literairwerk.nl geheel op eigen risico. Stichting [werk], haar bestuursleden en redacteuren en de ontwikkelaars, beheerders en moderatoren van deze site zijn niet aansprakelijk voor directe en/of indirecte schade van welke aard dan ook, die al dan niet het gevolg is van en/of verband houdt met het gebruik van de website of met de tijdelijke onmogelijkheid Literairwerk.nl te kunnen raadplegen.

2. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan Literairwerk.nl is het mogelijk dat de site niet altijd optimaal werkt, volledig up-to-date is of wellicht foutieve informatie bevat.

3. De content op Literairwerk.nl is grotendeels afkomstig van de deelnemers. Stichting [werk] en de bouwers, beheerders, moderatoren en redactie van deze site zijn niet aansprakelijk voor enige directe en/of indirecte schade die voortvloeit uit deze content of het plaatsen daarvan. Commentaar en opmerkingen op de site geven uitsluitend de persoonlijke mening weer van de betreffende deelnemer. Stichting [werk], haar bestuursleden en redacteuren en de ontwikkelaars, beheerders en moderatoren van deze site kunnen op geen enkele manier verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door
Volg ons via